DE HAR MASSE VERDIFULL ERFARING I TEAM RUBICON NORGE, VIL DU HJELPE?

Krisestøtte COVID-19

I sammenheng med at Norge innfører de strengeste tiltakene og nødvendige begrensningene i samfunnet siden den andre verdenskrig, ser vi at hjelpebehovet vil bli stort.

Statlige og kommunale tjenester vil begrenses, og vi vil sannsynligvis se ytterligere begrensninger i bevegelsesfriheten i samfunnet.

Det er særskilt bevegelseshemmede og eldre som vil merke den fulle effekten av dette. I tillegg de som er satt i hjemmekarantene.

Vi vil i forbindelse med dette oppfordre alle veteraner til å ta et skritt frem. Meld deg til din kommunes frivillighetssentral eller tilsvarende for å kunne bidra i lokalsamfunnet med oppdukkende behov.

Dette kan være snømåking, kutting av ved, gjøre innkjøp og levere varer. I utgangspunktet alle oppgaver som ikke innebærer fysisk kontakt med de vi hjelper, enten der er friske eller smittede.

Forutsetningen er at man selv er symptomfri og ikke har vært i risikoområder eller rundt andre som er smittet.

HVORDAN GÅR DU FREM?

Dersom du ikke allerede står på beredskapslister, ta kontakt med kommunen du bor i.
Meld ifra navn/nummer og like viktig, hvilken erfaring har du som kan være nyttig?

Er du Paramedic, sykepleier, brannmann, brøytebilsjåfør eller bare har lyst til å bidra, få med dette.

2020-03-12T14:11:57+00:0012. mars 2020|Nyheter Moss|